MALZEMELER
Yarım kilo pırasa
8 su bardağı mısır unu
1 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
3,5 su bardağı su
Pırasalar ince ince doğranır. Mısır unu, kabartma tozu, şeker, sıvıyağ, yoğurt, yumurta ve su karıştırılarak yoğurulur. Hamurun içine doğranmış pırasalar atılıp karıştırılır. Bu karışım muffin kaplarına konur. 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirilir.
Anasayfa »
11 kasım
,
nurselin mutfağı
,
PIRASALI MISIR EKMEĞİ
» PIRASALI MISIR EKMEĞİ Nurselin Mutfağı 11 Kasım Rize
PIRASALI MISIR EKMEĞİ Nurselin Mutfağı 11 Kasım Rize
Nurselin Mutfağı Yemek Tarifleri on 11 Kasım 2015 Çarşamba
|
0 yorum:
Yorum Gönder